תחושת מאמץ אדירה בזמן מאמץ רגיל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/10/2006 | 21:19 | מאת: אסף

שלום לרופא בשבוע האחרון התחלתי לחוש בפעילויות פשוטות כגון עליה במדרגות או בהרמה של משהו ממש קל או בהליכה של חמש דקות -תחושה כאילו רצתי מרתון ארוך. מופיעות לי גם פעימות במספר רב בשבוע האחרון ובמיוחד בזמן מאמץ או התרגשות. לחץ דם תקין וה א. ק. ג. תקין בן 38 . עשיתי בדיקות לב במאמץ לפני כשנה- והן יצאו תקינות מה יכול להיות הגורם לכך והאם יש קשר לתופעת תסמונת המאמץ תודה מראש על תשובתך אסף

שלום אסף, אתה צריך לפנות לרופא המטפל בהקדם. התסמינים שהינך מתאר מדאיגים ועשויים לדרוש למעט הבדיקה הגופנית גם בדיקות עזר נוספות כגון בדיקות דם שונות, ביצוע אק'ג, צילום חזה ואקו לב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים