חולה שעבר 3 צנטורים.הפרעות הולכה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/06/2019 | 14:21 | מאת: נחמן

שלום1אני בן 58,לא מעשן.עבר צינטורים ללא בלון וללא סטנד. הרופאים אמרו לי שיש לי חסימה בכלי דם קטנים. לאחרונה עשיתי הולטר לב והינה התוצאות: מהירות מינימלית -60 מהירות מקסימלית-106 מהירות ממוצעת 73 נצפו סה''כ 3 VPBS בודדים במשך דקה. נצפו סה''כ 38 APC'S בודדים במשך הבדיקה.נצפו TRiplet APB'S במהירות 162. נצפה תבנית QRS מתאימה ל-BBB לפני כחודש עשיתי אקו לב ולא היו שם ממצאים חריגים. הייתי רוצה לדעת,האם יש ממצאים חריגים בבדיקה?אם כן,איזה בירור יש לבצע? תודה. נחמן

נחמן שלום, בפענוח בדיקת ההולטר לא תועדה בעת הרישום הפרעת קצב מורכבת או מתמידה. לא ניתן להתייחס לתוצאות של בדיקות עזר מבלי להכיר את ההתוויה לביצוען ובמנותק מההקשר הקליני וממצאי הבדיקה הגופנית תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים