הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/10/2006 | 15:29 | מאת: אסף

שלום אני בן 18 וכ5 שנים יש לי הפרעות קצב בלב לפעמים אני מרגיש אותם וזה ממש מפריע לי במיוחד בזמן האחרון זה בא לי בעת מנוחה הייתי לפני כמה שנים אצל קרדיולוג עשיתי את כל הבדיקות ולא מצאו משהו מיוחד אפילו בצבא לא הורידו לי על זה פרופיל.. עכשיו בזמן האחרון זה די מפריע לי ואני מרגיש את זה יתר מדי השאלה שלי א כדאי לחזור לרופא והאם יש לבעיה הזאת טיפול תודה רבה והמשך יום נעים

שלום אסף, כדאי לפנות לרופא המטפל על מנת שישקול ביצוע של אק'ג במנוחה, הולטר קצב הלב ובדיקת אקו ובדיקת מאמץ. לרוב התסמינים שאתה מתאר נובעים מפעימות מוקדמות ואם אכן יתברר שזוהי הסיבה, אין צורך בטיפול כלשהו. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים