טרופונין האם 26 טרופנין היא גבוהה מה מידת הסיכוןלהתקף לב ברמה של 26 טרופנין...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/02/2019 | 07:18 | מאת: בנבנשתי אליהו

האם 26 טרופנין היא גבוהה מה מידת הסיכון להתקף לב ברמה של26 אחרי כאבים בחזה בלי שום הזעה או קוצר נשימה מה הטיפול שמיתבקש

אליהו שלום, רמת הסף של טרופונין משתנה בהתאם לסוג הטרופונין ולמעבדה ספציפית. טרופונין יכול לעלות במגוון של מצבים רפואיים ולא דווקא בהתקף לב. כמו כל בדיקת עזר, הטרופונין עוזר באבחנה ביחד עם ההסתמנות הקלינית ושאר הבדיקות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים