בדיקות דם כלליות ואבחון דברים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/02/2019 | 18:30 | מאת: שמואל

שלום דוקטור תמיד שיש לבן אדם בעיה אם זה כאבי ראש לב וכול תלונה אחרת שקשורה לגוף עורכים לאותו אדם שמתלונן על כאב בדיקת דם.. מה בדיקת דם יכולה לאתר ? למה זה הבדיקה הבסיסית והראשונה? איך בדיקת דם יכולה לאבחן אם יש בעיה בלב ? במוח ? ובעוד איברים בגוף ?

שמואל שלום, בדיקות דם מהוות חלק מבדיקות העזר לביצוע אבחנה. יחד עם ההסתמנות הקלינית וממצאי הבדיקה הגופנית, סמנים שונים בבדיקת הדם מאפיינים מחלות שונות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים