גב תפוס שכמה צד שמאל כמה ימים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/02/2019 | 22:43 | מאת: עמוס

שלום דוקטור בצד שמאל בגב למעלה בשכמה בשריר אני מרגיש תפוס אי נוחות לא כאב כבר כמה ימים... יכול ליהות שזה בעיה לבבית ? זה קשור ללב? בלי קשר לאחרונה לפני שהחל לי הבעיה שהשריר תפוס עשיתי בדיקות הורמונים דם לב והכול היה תקין.. יכול ליהות שזה שתפוס לי השריר בשכמה בצד שמאל בגב האי נוחות הזה זה משהו לבבי ?

עמוס שלום, לכאבים בחזה השמאלי יש אבחנה מבדלת. כדי לדעת האם מקור הכאב לבבי יש לאפין את הכאב ולהעריך את הסיכון בהתאם לגיל, פרופיל גורמי הסיכון, ההסתמנות הקלינית ותוצאות של בדיקות עזר כגון אק'ג ועוד. באופן טיפוסי כאבי ממקור הלב מתגברים במאמץ גופני והם בעלי אופי לוחץ ולעיתים מקרינים לגב, לידיים, או ללסת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים