כאבים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/10/2006 | 10:37 | מאת: רבקה

אני בת 47 לאחרונה יש לי כאבים בצד שמאל מעל החזה ,בית שחי, קטף שמאל ונמשך לאורך יד עד כף יד שמאל. היתי בבדיקת ממוגרפיה והבדיקה תקינה.

שלום רבקה, רצוי להיבדק על ידי הרופא המטפל אשר יתרשם מאופי הכאבים. כאבים הנובעים מהיצרות עורקי הלב מוחמרים בדרך כלל במאמץ גופני ובעלי אופי לוחץ. יש להעריך את גורמי הסיכון ולבצע בדיקות עזר ראשוניות כגון אק'ג. אם הרופא ייתרשם שהכאב ממקור מערכת השרירים והשלד, ייתכן שכדאי לפנות לאורטופד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים