דופק גבוה בכללי........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/02/2019 | 12:58 | מאת: בני

דוקטור זה שדופק גבוה מאוד עולה במאמץ ידוע שזה תגובה פיזיולוגית תקינה ולא מסוכנת, אם אותה תופעה של דופק גבוה קוראת גם במנוחה ( שאין בעיית תריסיות אנמיה ושאר הבעיות האחרות והקצב הוא סינוס ) אז מה ההבדל בעצם ? הרי פה זה תגובה פיזולוגית תקינה במאמץ ובמנוחה שאין שום בעיה אחרת והכול סינוס ותקין יש הבדל בין דופק כזה וכזה?

בני שלום, כאשר מקור הקצב הוא סינוס, גם כאשר הדופק מואץ, אין מדובר בהפרעת קצב אין צורך בטיפול ספציפי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים