פענוח תוצאות בד מאמץ ומפוי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/01/2019 | 17:20 | מאת: ירון

שלום. מה משמעות תוצאות אלו בבדיקת מאמץ בדחק "תגובה קלינית לא איסכמית, תגובה אלקטרוקרדיוגרפית לא איסכמית. חשד לאיסכמיה קלה בטריטוריה rca" ?

דורון שלום, כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אסור להתייחס לפענוח של בדיקות עזר במנותק מההקשר הקליני הרחב. לפי התשובה אני מבין כי יש הפרעת כווץ בדופן התחתונה בעת מאמץ, המסופקת על ידי העורק הכלילי הימני RCA ללא תסמינים וללא שינויי אק'ג. יש להתייעץ עם הרופא אשר הפנה אותך לבדיקה לגבי המשמעויות והמלצות לטיפול והמשך ברור. תודה על פנייתך לפורום

26/01/2019 | 11:38 | מאת: ירון

ד"ר יקר טעית בשם והחלפת ביני לבין השואל מעליי אני מקווה שלא כך באבחנה ? תודה

01/02/2019 | 12:48 | מאת: ירון

האם זאת "אנגינה פקטורי"?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים