דקירות בצד החזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/10/2006 | 21:46 | מאת: ק

שלום רב לאחרונה עברתי למדינה אחרת והשתנו דפוסי החיים שלי. יש לי היסטוריה של התקפי חרדה אולם לא בשנים האחרונות. בחודשיים האחרונים אני חווה פעם ביום-יומיים דקירה חזקה אחת ממש מתחת לחזה שמאל שגורמת לי ממש להתכווץ לשניה ואז זה עובר כלא היה. בנוסף, אני חווה כמעט כל יום עליות בדופק וקצת קוצר נשימה אבל כפי שאני מכירה את זה מימי החרדות. בבירור לב כללי שעשו לי לפני 5 שנים הכל היה תקין ואין הסטוריה של בעיות לב או כולסטרול. האם זה רק הדאגות שלי, מתח או שיתכן שיש בעיה? תודה

שלום ק, אמנם חסרים פרטים קליניים כגון גיל וגורמי סיכון, אך תלונותיך אינן אופיניות לבעית לב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים