תוצאות הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/01/2019 | 19:07 | מאת: עדי

תוצאות הולטר לב ל24 שעות (בת 51) קצב סינוס מהירות מינימלית 47 . מקסימלית 107. ממוצעת 65 פעימות לדקה. נצפה VPC בודד(הפרעות קצב חדריות) נצפו סהכ 31 APC'S חלקם זוגות APC'S. נצפה קטע של NONSUSTAINED ARTIAL TACHYCARDIA בן 6 פעימות ובמהירות 147 פעימות לדקה. אודה על פענוח הבדיקה. תודה.

עדי שלום, כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אסור להתייחס לתוצאות של בדיקות עזר מבלי להכיר את הרקע הקליני ואת ההתוויה לביצוע הבדיקה. בפענוח הבדיקה אין עדות להפרעת קצב מורכבת או מתמידה בעת הרישום. עלייך לחזור לרופא אשר הפנה לביצוע הבדיקה כדי לדון עימו על המשך הברור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים