דפיקות בבטן העליונה צד שמאל מעל הטבור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/12/2018 | 17:56 | מאת: אודליה

מאתמול בזמן מנוחה ישיבה או שכיבה , אני מרגישה ממש כמו דופק או לחילופין סוג של בעיטות בצד שמאל מעל הטבור. גם בשכיבה על צד ימין התחושה לא עוברת אציין שאני לא בהריון אני בת 36 .

אודליה שלום, כדי לדעת האם הדפיקות שאת חשה בבטן מקורן בלב, ניתן לחוש את הדופק בעורק כף היד. ייתכן שתרגישי פעימות מוקדמות המסונכרנות עם התחושה בבטן. תודה על פנייתך לפורום

19/12/2018 | 23:07 | מאת: אודליה

תודה רבה לך על תשובתך המהירה אך לא הבנתי כל כך . הדפיקות מתחת לצלעות זה לא משהו סדיר וזה מרגיש ממש כמו בעיטות , לא מרגישה את זה חיצונית וגם לפעמים לא באותה עוצמה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים