פעימות בוריד ביד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/10/2018 | 12:54 | מאת: מיה

שלום דר היום במקרה שהחזקתי את הטלפון הנייד הסתכלתי על היד והבחנתי שבסוף הזרוע כמה סנטימטרים מכף יד שמאל יש וריד פועם לא קופץ אלא ממש תנועות של דפיקות לב איטיות וסדירות כמו שעון אני רואה את הדפיקות ממש מתחת לעור כאילו העור עולה ויורד אבל ממש צריך להתרכז כבר כמה ימים יש לי כבדות ביד הזו ואני סובלת ממתח נפשי , האם הדבר נורמלי או שלא אמורים לראות את הדפיקות ?! האם צריך לבדוק דחוף ? בת 27

מיה שלום, במקומות בהם העורק שטחי, ליד כף היד וליד כף הרגל ניתן להרגיש את הדופק וגם לראות אותו. זוהי תופעה טבעית ואוניברסלית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים