בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/10/2006 | 18:54 | מאת: נפתלי

שלום ד"ר. בהמשך לשאלתי הקודמת לרמת הסוכר שלי אבקש לשאול שאלה נוספת . רקע : עברתי 2 אוטמים בהפרש של 10 שנים ומבחינת שומנים אני מאוזן ומגיע לתוצאות המטרה , שומר על דיאטה ומבצע פעילות גופנית . אבל - בבדיקת דם ל- GLUCOSE התוצאה תמיד בגבול העליון 101-103-106 בבדיקת דם HEMOGLOBIN A1C התוצאה הייתה 5.9 כאשר התחום הוא 4.5-5.7 מה דעתך האם עלי לקבל טיפול תרופתי עקב תוצאות הלו ובמיוחד עקב הרקע שלי . תודה

שלום נפתלי, אתה סובל ממצב הקרוי Impaired fasting glucose, אשר לרוב מצריך טיפול בדיאטה בלבד עד להתפתחות של סוכרת. ישנם דיווחים כי טפול ב Prandase עם הארוחות, משטיח את עקומת עליית הסוכר לאחר הארוחות ויכול לדחות את הופעתה של סוכרת. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל בסוכרת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים