תענה לי בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/10/2006 | 18:36 | מאת: בריגיט זוהר

שלום רב רציתי שתגיד לי עם התרופות שקיבלתי מתימות למצב שלי שם התרופות "מיקרופירין 100" וגם "סימבסטאטין" עם זה נכון לי או אתה ממליץ על טיפול אחר המליצו לי לעבור ניתוח בגב התחתון האם יש בזה סיכון ועם יש דברים אחרים לעשות חוץ מניתוח כי אני פוחדת לעבור את הניתוח כי בעבר עברתי תחידק הטורף ועברתי סידרה של 7 ניתוחים הודעה לך עם תמליץ לי מה לעשות עודה לך

בריג'יט שלום, קשה לתת יעוץ לגבי טיפול תרופתי דרך האינטרנט. נראה לפי תאורך שהטיפול שאת מקבלת חלקי בלבד ואינך נוטלת טיפול ליתר לחץ דם. לגבי הצורך בניתוח והסיכון הניתוחי כדאי להתיעץ עם כירורג המתמצא בתחום ולעבור הערכה לבבית לפני ניתוח אם הוא נחוץ. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים