מיפוי לב עם פגם פרפוזיה קבוע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/04/2018 | 15:39 | מאת: אלמוג

שלום ד"ר נכבד צינטור 2014 נסיון טיפולי RCACTO לא צלח. צינטור 2016 אותה אנטומיה עם D50%/ אקו לב תפקוד סיטולי תקין ללא מחלת מסתמים 26.11.17 מיפוי לב פגם פרפוזיה קבוע בטריטוריה של RCA-CTO ללא פגמי פרפוזיה הפיכים. שאלתי: מה פרוש תוצאת המיפוי ? מה הסיכון שלי וכיצד למנעו? בתודה מראש

אלמוג שלום, תוצאות המיפוי הן בהתאמה לאנטומיה של העורקים הכליליים. דרגת הסיכון נקבעת מגיל, היקף המחלה הכלילית, חומרת וגודל האזור האיסכמי (צלקתי) תפקוד החדר השמאלי ואיזון מיטבי של גורמי הסיכון באמצעות שינוי התנהגותי וטיפול תרופתי מתאים. ניתן להקטין את הסיכון באמצעות הערכה נכונה וטיפול מתאים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים