בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/10/2006 | 16:20 | מאת: רגב

לדר ארתור קרנר שלום רב. עקב עייפות עשיתי בדיקת הולטר נצפו 241 VPC'S במשך הבדיקה נצפה 1 זוגות VPC'S לדוגמא 07:12 נצפו 9 APC'S במשך הבדיקה נצפו APC'S משני מוקדים נצפו זוגות APC'S לדוגמא 18:08 קצב הבסיסי מהירות מינימלית 67 מהירות מקסימלית 106 מהירות ממוצעת 71 לדקה אודה מאוד אים אפשר לקבל הסבר על התשובות.

שלום רגב, בבדיקת ההולטר נצפו פעימות מוקדמות מרובות בחלקן ממקור חדרי וחלקן מהעלייה. לא נצפו הפרעות מקצב מורכבות המצריכות טיפול. הממצאים בהולטר לכשעצמם אינם מסבירים תחושה של עייפות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים