יד שמאל תפוסה מאתמול בערב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/04/2018 | 13:47 | מאת: שושי

שלום, גיל 29. רציתי לשאול: יד שמאל תפוסה מאתמול בערב והחמיר היום בבוקר. אפילו תנועות קלות ולא חדות כמו לסובב הגה בנהיגה היה לי כואב. קראתי בגוגל וזה הראה על בעיה לבבית... בזמן האחרון יש לי לחץ דם גבוה שבגללו נפלתי פעמיים ודופק מהיר. יש רגעים של סחרחורות כמעט כל יום. האקג תקין.. תור לקרדיולוג עוד שבועיים ותור לאקו לב ומאמץ עוד שבוע וחצי.האם ללכת לרופא גם היום בגלל שהיד נתפסה? מקודם שמתי משחת ולטרן שהרגיע את השריר מעט- השאלה אם המשחה משפיעה עדיין לדעתך זה קשור ללב? או שזה שהעא משפיעה זה אומר שזה לא קשור ללב? תודה רבה

שושי שלום, הסבירות שמקור הכאבים מהלב בגילך נמוכה מאד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים