בדיקה רפואית לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/01/2018 | 13:52 | מאת: פוקס אריה

עברתי צינטור לפני חודש בו פתחו לי סתימה של 99 אחוז ושמו לי סטנד. הוסיפו לי כדורים של קרדיאולוג 25 מיליגרם ואספרין 100 מיליגרם בנוסף לכדורי פלאווקס שאני לוקח כל הזמן מאז הצינטור שעברתי לפני 13 שנה .שאלתי מתי כדאי לגשת לבדיקה אצל קרדיאולוג ואיזה בדיקות מומלץ לבצע בהמשך אני בן 79. בתודה מראש פוקס אריה

אריה שלום, אם המהלך אחרי הצנתור שגרתי, רצוי להיבדק על ידי קרדיולוג כחודש אחרי הצנתור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים