הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/10/2006 | 15:38 | מאת: REUT

שלום לכולם בהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני לדעת טמבוקור היא תרופה לטיפול בהפרעת קצב חדרית או לסוג אחר ? האם בדוח של האבלציה במוקדים שבוצע הצריבה זה סוג הפעת קצב או משהו אחר ? תודה על התגובות שתהינה .

שלום רעות, התרופה טמבוקור היא תרופה אנטי-אריתמית מקבוצה-1 המשמשת לטיפול בהפרעות קצב ממקור על חדרי וכן להפרעות קצב ממקור חדרי. -אינני מבין בדיוק את כוונתך בפסקה השנייה, אך בזמן האבלציה מבצעים צריבה של מוקד הגורם להפרעת קצב או צריבה של מסלול הולכה המאפשר קיומה של הפרעת קצב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים