אני סובל מכאבים בחזה בצד ימין המון זמן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/07/2017 | 14:45 | מאת: שלמה הלוי

אני בן 60 ויש לי כאבים בחזה בצד ימין קצת מעל הפיטמה כאבים עזים הולכים ובאים מה אני צריך לעשות תודה

שלמה שלום, התשובה הטריויאלית היא שכדאי להיבדק על ידי רופא. אם הכאבים הם נקודתיים, ללא אופי לוחץ וללא קשר למאמצים גופניים, הסבירות שמדובר בכאב אנגינוטי ממקור לבבי נמוכה. יש לאפיין את הכאבים, הקשר שלהם למאמצים, לסקור את גורמי הסיכון, התחלואה הנלווית וממצאי הבדיקה הגופנית כדי לתת מענה יותר פרטני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים