מבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/10/2006 | 18:51 | מאת: מירית

שלום, קיבלתי תוצאה של מבחן מאמץ שעשיתי וזו הייתה התשובה: מבחן מאמץ מלא ללא סימפטומים, שינויים באקג (קטע בבל) בקיר צדדי במנוחה ובמאמץ - לא ספציפיים, תקין. אשמח באם תוכלו לומר לי האם הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין ומה הכוונה בשינויים באקג. תודה.

08/10/2006 | 20:40 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום- לפני תשובה, בת כמה את, איזה סוג של מבחן ביצעת, למה? אי אפשר לתת אותה תשובה לאדם בן 20 או 70 עם או ללא גורמי סיכון... .

08/10/2006 | 22:19 | מאת: מירית

שלום, אני בת 25 ואת בדיקת המאמץ - ארגומטריה עשיתי מאחר ובחודשים האחרונים הדופק שלי היה נמוך מ- 50.ולמרות שהקרדיולוג אמר שלא מדובר בממצא חריג נתבקשתי על ידו לבצע בדיקת ארגומטריה. גם רציתי להוסיף שאני אחרי דיאטה שבמהלכה רזיתי 60 קילו ולכן רציתי לוודא שלא נגרם נזק ללב. אשמח לקרוא את דעתך לגבי תוצאות הבדיקה. תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים