הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/10/2006 | 15:17 | מאת: REUT

שלום לכולם רציתי לדעת אני מקבלת טיפול בטמבוקור 100מ"ג 2 פעמים ביום השאלה היא האם נותנים תרופה כזו למצבים קשים של הפרעות קצב או שזה לטיפול במצבים לא קשים של הפרעות קצב אשמח לקבל תגובה תודה ויום מוצלח

08/10/2006 | 18:30 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום ותודה על פנייתך, כל מקרה של הפרעות קצב לגופו. לרוב מדובר בתרופת קו שני (דהיינו לאחר כשלון תרופה ראשונה), במילים אחרות - אם כתוצאה מתרופה מסויימת אין תגובה להפרעת הקצב - נותנים טמבוקור. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים