בירור קרדיולוגי-

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/10/2006 | 12:35 | מאת: רווית

שלום רב, בת 33, לפני כשנתיים, עברתי משהו ש'הרגיש כמו', ארוע מוחי/לבבי, אך לא אובחן בודאות. זה התבטא בכאבים עזים מאוד באזור הלסת השמאלית, של ממקור של שיניים, ומאז איסימטריה קלה מאוד בפנים (צד שמאל 'עולה' כלפי מעלה), כחלק מבירור נוירולוגי, עברתי אקו-לב שנמצא תקין, ואולטרסאונד קרוטיס.אולם עדיין סימנים כמו לחץ מאוד חזק בלסתות,כלפי מעלה, בעיקר כשהגוף במצב של שכיבה. שאלתי היא, אם בדיקת אקו-לב רגילה, מספיקה, או ישנן בדיקות נוספות מומלצות ? תודה וחג שמח.

08/10/2006 | 18:34 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב ותודה על פנייך, הבדיקות הממומלצות הן: א. אקו-לב ב. דופלקס קרוטידים ג. הולטר אק"ג - לרישום פעילות חשמלית של הלב. ד. אם התלונות קשורות לתנוחה אזי גם - בדיקת TILT בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים