מהו ניתוח S.V A.S,D?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/09/2006 | 10:41 | מאת: אמא

לתינוק בן שנתיים עם האבחנה הנל. האם ניתוח הכרחי? מהם ההשלכות? כמה זמן אפשר לחיות ללא ניתוח? באיזה גיל מומלץ לנתח? מה עושים בניתוח? יש 2 חורים בעליות. הרופא לא ממש עונה על השאלות לכן פונה אליכם. תודה

שלום לך אמא, פגם במחיצה הבין העלייתית מסוג Sinus venosus הינו בתחום טיפולם של קרדיולוגים המתמחים בקרדיולוגית ילדים. לקרדיולוג מבוגרים יש נסיון מועט מאד בטיפול במומים מולדים ולכן האינפורמציה האמינה ביותר תתקבל בהתיעצות עם קרדילוג ילדים. ברמב"ם ישנה מרפאה מפוארת לקרדיולוגית ילדים, ואני מבטיח לך שאם תפני לשם עם התחייבות מתאימה כל שאלותיך ייענו בפרוט. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים