היפוך גלי טי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/09/2006 | 13:04 | מאת: דפנה

שלום לדר' קרנר תודה רבה על תשובתך. אוסיף ואומר כי אחי לא עישן מעולם, מנגד הוא סובל מעודף משקל וכולסטרול גבוה והוא מטופל בכדורים. כמו כן אבינו נפטר מבעיות כלי דם. נכון לעכשיו אחי מאושפז בבי"ח בת"א במחלקה פנימית והרופאים מתעקשים לשחררו בטרם בוצעו בדיקות כגון אקו או מיפוי, בתואנה שהכאבים נובעים מחרדה!! ברגע זה הכאבים בעינם עומדים ואנחנו חסרי אונים וחוששים . מה לעשות? האם לגשת לבי"ח אחר? תודה דפנה.

שלום דפנה, האחריות על הטיפול באחיך היא על מחלקת האישפוז ובאינטרנט כמובן שאינני מסוגל ליעץ מה לעשות לרופאים אשר בקיאים בסיפור המחלה ובדקו את כל הנתונים. קרוב לוודאי שהרופאים המטפלים מעריכים את הסיכון בשחרור כנמוך ומתרשמים כי ניתן לבצע חלק מהבדיקות באופן אמבולטורי ולא באישפוז. אם אתם מרגישים לא בטוחים ניתן להתיעץ לאחר השחרור ברופא אשר תבחרו. הפניה לבית חולים אחר ללא הפנייה וללא הצדקה תחייב אתכם בהוצאות הבדיקה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים