תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/09/2006 | 16:02 | מאת: מימי

מבקשת לדעת משמעות התוצאות הבאותשל בדיקת הולטר,אחרי תחושה מוזרב במנוחה,בעיקר בלילה במשך כשבוע. הפרעות קצב חדריות VPC'S בתדירות 143--373 לשעה ממוקד אחד,בפיזור הומוגני ביממה. ניצפו גם קטעי טריגמניה וביגמניה חדרית. הפרעות קצב על חדריות APC'S נצפו סה"כ 5 במשך הבדיקה. הפרעות הולכה לא נצפו . שינויים בקטע ST לא נצפו קצב סינוס.מהירות ממוצעת 85 לדקה.

26/09/2006 | 23:43 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, יש לך פעימות חדריות ממוקד בודד. אם מאוד מפריע ניתן לטפל בעזרת חוסם ביטא. נא לפנות לרופא המשפחה. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים