אחוזי נכות ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

21/09/2006 | 05:42 | מאת: דני

שלום ד"ר . עברתי אוטם שריר הלב שהוכר כתאונת עבודה . במהלך האוטם הוכנסו 2 תומכים לעורקים שונים ושריר הלב לשמחתי נפגע באחוזים קטנים , הצלקת בשריר הלב קטנה מאוד . האם לדעתך עצם הכנסת תומכים לעורקי הלב מזכה אותי באחוזי נכות כלשהן ? תודה ושנה טובה

שלום דני, למיטב ידיעתי העובדה שעברת אוטם מזכה אותך בנכות זמנית. הכנסת הסטנטים לכשעצמה למיטב ידיעתי אינה מזכה בנכות קבועה. זכויותיך מפורטות באתר של ביטוח לאומי. תודה על פנייתך לפורום.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים