הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/09/2006 | 13:11 | מאת: צדוק בתשבע

בשעה 3:30 לפנות בוקר התעוררתי עקב תרדמת בידי השמאלית הרגשתי כאבים חזקים שלא הניחו לי להרדם עד שעות הבוקר(חשוב לציין שלא נרדמתי על היד ולא הופעל עליה שום לחץ) עקב כך הרגשתי דפיקות לב מואצות(כנראה מפחד)זרמים איומים במוח שלא פסקו גם כשהזמנתי מדא הפרמדיק טען שזהו "רק" התקף חרדה. הכאב ביד לא פסק וכך גם הסחרחורות

בת שבע שלום, קשה להעריך מתאורך מהו הארוע שעברת. רצוי להיבדק על ידי רופא המשפחה שיעריך את הסיכון לארוע לבבי על סמך סיפור המחלה, גורמי הסיכון וכן בעזרת בדיקות העזר כגון בדיקת אק'ג ובדיקות דם. אם בעתיד יש חשד כי מדובר בארוע לבבי רצוי לפנות בהקדם למיון ולא להמתין שעות בבית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים