העברה למיטת תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/05/2006 | 09:31 | מאת: נטלי

היי, העברתי לפני כשבועיים וחצי את בני בן ה-5.5 חודשים לחדרו. יחד איתו גם אני עברתי לחדרו (אמרתי שזה יהיה לכמה ימים עד שיתרגל).כרגע אני כבר מעוניינת לחזור לחדרי אך בלילה הוא מושך את השמיכה אל פניו ומטה את הראש לכיוון מגן הראש שמסביב למיטה וסותם את אפו ואת נחיריו ואני כמה כל כמה זמן ומסדרת אותו. אני מפחדת שכשאני אחזור אל חדרי אני לא אשמע אותו זז ולא אקום לסדר אותו. מה אתם מציעים כדי לפתור את הבעיה הזו עם המגן ראש? אשמח לקבל תשובה

שלום נטלי ראשית לגבי מגן הראש, אנו ממליצים להשתמש בזה עד גיל חצי שנה לערך, כלומר את כבר יכולה להסירו. לגבי השמיכה - אנו ממליצים להשתמש בשמיכה קלה ולא בשמיכה עבה, היות ושמיכה קלה לא אמורה לסכן את נשימתו של התינוק והוא יכול להיחלץ ממנה במידה והיא מפריעה לנשימתו. תודה ובהצלחה שרון צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים