בטיחות תינוקות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/07/2009 | 17:57 | מאת: oOo0oOo

1. מהם הגורמים החשודים כיום כגורמים למוות בעריסה ? 2. מהן ההמלצות להפסכת הסיכון למוות בעריסה ? 3. במידה והבייבי סנס מתריע, אך נראה כי התינוק נושם רגיל, וכנראה אזעקת שווא, האם להתעלם או ללכת לבדיקה ? 4. החל מכמה מעלות חום יש לגשת מייד למיון לבדיקה ? 5. פרט לקורס החייאת תינוקות, היכן ניתן למצוא ברשת מדריך מה יש לעשות במידה והתינוק נקלע למצוקה, מסוגים שונים ? תודה.

שלום רב, תודה רבה על פנייתך לפורום 'בטרם' לבטיחות ילדים. פורום זה עוסק בבטיחות ילדים ושאלתך עוסקרת בנושא בריאות. ניתן לפנות אל תחנת טיפת חלב או אל רופא הילדים על מנת לקבל תשובות לשאלותייך. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים