מיטה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/02/2008 | 14:34 | מאת: עינב

שלום שאלתי היא באיזה גיל מומלץ להחליף ממיטת תינוק למיטה רגילה ?

עינב שלום ותודה על פנייתך ל"בטרם" כאשר הילד כבר עומד על רגליו - ולפני שהוא מתחיל להפגין יכולות טיפוס, מומלץ להעבירו למיטת ילדים נמוכה יותר רצ"ב, בנוסף, המלצות לשימוש במיטה/לול התינוק: תמיד יש לסגור את מעקה המיטה/לול. מורידים את גובה המזרון כאשר הילד מתחיל להתרומם על ידיו, ושלב נוסף כאשר הילד מתיישב ועומד. מומלץ לא למקם את המיטה/לול ליד הקיר החיצוני של החדר. אין למקם מדפים כבדים, תמונות זכוכית וכד' מעל מיטת התינוק. אין להניח במיטת התינוק צעצועים העלולים לאפשר לו טיפוס או לגרום לחנק. בברכה אודי

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים