מעבר מסלקל לכיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/03/2015 | 07:17 | מאת: מוני

בוקר טוב, בתי בת שנתיים ו3 חודשים היא ילדה עם שיתוק מוחי שמבחינה התפתחותית יש לה עיכוב רציני ולכן עולה במשקל באופן איטי מאוד (שוקלת כ 7 קילו) אולם היא גבהה מאוד לאחרונה ואין מקום לרגליה בישיבה נגד כיוון הנסיעה, האם אפשר להעביר אותה לכיסא עם כיוון הנסיעה?

מוני שלום רב, בבית חולין אלין פועל מרכז מידע ארצי לנסיעה של ילדים עם צרכים מיוחדים. אני מאוד ממליצה לפנות אליהם, הם מומחים בתחום. טלפון – 02-6494277 דוא"ל – [email protected] לינק לאתר – http://www.alyn.org.il/מרכז-הדרכה-לנסיעה-בטוחה שבוע טוב ונסיעה בטוחה שלומית, מצוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים