ילד בן 12 מקבל חבטה בראש במשחק כדורסל- מה הנוהל?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/12/2013 | 23:59 | מאת: מרים

במשחק כדורסל של ה"ליגה" בני נפל וראשו נחבט ברצפת פרקט. כשרצתי בבהלה למגרש, המאמן צעק עלי לרדת מהמגרש, בו בזמן שהקים את הבן שלי מהר מידי לטעמי. שני הדברים לא נראו לי. בהמשך, הוא לא נתן לי להתקרב לבן שלי, ואף החזיר אותו למשחק. במזל כנראה שלא קרה משהו חמור, אבל ההתנהלות מאוד לא מוצאת חן בעיניי. האם יש נוהל ברור במקרה כזה? האם לא נכון לחכות במקום להקים את הילד מהר? האם נכון להחזיר אותו למשחק כה מהר לפני שאנו יודעים מה באמת מצבו? האם זה בסדר לצעוק על אמא לצאת מהמגרש במצב כזה? אשמח להתיחסות רצינית מכם. תודה.

מרים שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, ראשית כדאי לך להתייעץ עם רופא. אנחנו לא הגוף לענות על שאלות בנושאי פגיעת ראש. מה צריך לעשות ובאיזה אופן? שנית, את יכולה לפנות אל מנהלי החוג ולברר מהם הנהלים והחוקים להתנהגות במצבים שונים וכך תוכלי להבין האם המאמן נהג נכון... בברכה, עפרה צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים