מד חום כספית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/04/2013 | 15:07 | מאת: ג'סיקה ליבנה

שלום רב, האם איגוד רופאי הילדים הישאלי הוציא המלצה לאסור / להימנע משימוש במד חום מכספית בדומה להמלצה שהוצאה ע"י איגוד רופאי הילדים האמריקאי? אם הוצאה המלצה כזו אשמח לקבל הפניה - היכן ניתן לקרוא אותה. בתודה ובברכה ג'סיקה

ג'סיקה שלום, לא ידוע לי על המלצה בנושא. גם באתר האיגוד הישראלי לרפואת ילדים לא ראיתי התייחסות לעניין. http://pediatrics.doctorsonly.co.il/ מציעה שתיצרי עמם קשר ישיר לפתרון הסוגיה. בברכה, מיכל ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים