מוצץ - המשך

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/09/2006 | 12:21 | מאת: דפי

אני מכירה כמה וכמה תינוקות שמצליחים להכניס מוצץ שלם לפה, וגם אצל הפרטי שלי זה קורה. שאלתי היא - האם באמת יש חשש לבליעת מוצץ? אני זוכרת שלפני שנתיים בערך דווח בתקשורת על תינוק שבלע מוצץ - אם כך, האם עלי להפסיק לתת מוצץ? הרי המוצצים לפי גיל לא שונים בגודל הפלסטיק החיצוני אלא בגודל הפטמה וההבדלים מינוריים כך שבעיני הבעיה לא תיפתר

מקרי בליעת מוצץ אכן נדירים ביותר. אם את מרגישה כי הוא עלול לבלוע ישנה אפשרות לגמול אותו ממוצץ. ייתכן שאחות טיפת חלב תוכל לסייע לך לאור נסיונה בעבר - פני אליה. דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים