מוצץ

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/09/2006 | 21:02 | מאת: דפי

אשמח לקבל תשובות לשאלות בנושא מוצצים מדוע זה מסוכן כשתינוק מכניס מוצץ שלם בפה? האם ידוע על יותר מתינוק אחד שבלע מוצץ? מעבר לכך, כל המוצצים פחות או יותר באותו גודל - אז מה אפשר לעשות? תודה רבה

שלום רב, ככל הידוע לנו, מקרה בו תינוק/פעוט מצליח לדחוס לתוך פיו מוצץ שלם הוא נדיר ביותר. הדרך למנוע פגיעה ממוצץ היא הקפדה על רכישת מוצץ מתאים למידותיו של התינוק וכן הקפדה כי המוצץ מאושר על-ידי מכון התקנים הישראלי. כמו-כן, קיימת חשיבות רבה לבדיקה תקופתית של המוצץ על-מנת לבדוק האם הוא פגום, ובמידה שכן – להחליפו. מצ"ב קישור להנחיות מכון התקנים בנושא שיוכלו לסייע בידך. http://www.sii.org.il/siisite.nsf/Pages/MZarchan12

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים