שינה בעגלה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/05/2012 | 14:37 | מאת: ענת

קראתי בפורום אורתופדיה שאין איסור אורתופדי לישון בעגלה. האם האיסור הוא בטיחותי? אולי לא איסור אבל בחנויות ממש לא ממליצים לישון בעגלה או בטרמפולינה

שלום ענת, אם אני מבינה נכון, שאלתך נוגעת להיבט הבריאותי של שינה בעגלה או טרמפולינה. מכיוון שזהו אינו תחום מומחיותינו, אני ממליצה שתבררי את הנושא עם רופא ילדים או עם אחות 'טיפת חלב'. בברכה, שרון צוות מומחי 'בטרם'

30/05/2012 | 14:26 | מאת: ענת

בחנויות אומרים לא לישון בעגלה, אורתופדים אומרים שאין מניעה לישון בעגלה מבחינתם. אז חשבתי שאולי יש כאן סיכון בטיחותי, שהתינוק ייפול או משהו.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים