מדרגות בבית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/04/2012 | 22:07 | מאת: מיכל

שלום, אנו עוברים לדירת דופלקס עם מדרגות בין הקומות. יש לנו שלושה ילדים, כאשר הקטן בן שנה ושמונה חודשים). התקנו מעקה מברזל, אשר מתחיל מהמדרגה השנייה (ללא קירות משני צדדיו). מהמדרגה השביעית יש קירות משני הצדדים. איזה שער בטיחות ניתן להתקין במקרה זה? בתודה מראש, מיכללk

שלום רב, עליכם לבדוק האם שער מדרגות סטנדרטי יתאים עבורכם. ישנם שערים שניתן להתקינם על מעקות, והמם משווקים בחנויות למוצרי תינוקות. חשוב לציין כי השער צריך להיות מותקן כבר במדרגה הראשונה, למניעת טיפוס ונפילת הפעוט. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים