מנשא לתינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/10/2011 | 13:17 | מאת: שרה

שלום התינוק שלי הוא בן חודש וחצי ושוקל 4.5 ק"ג, רציתי לקנות מנשא של בד ארוך(קראתי שהוא הטוב ביותר) אבל לא מצאתי בחנות אז קניתי מנשא של evenflo שמיועד לתינוקות ממשקל 3 עד 15 ק"ג. אני קצת מבולבלת האם להשתמש במנשא או להחזיר, האם הוא מזיק מזיק לגב התינוק בגיל זה.. ???

שרה שלום רב, אני מצרפת כאן קישור לאתר ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים בו תוכלי למצוא המלצות והסברים בנושא מנשא. יום טוב שלומית

שרה שלום רב, סליחה שכחתי את הקישור אני מצרפת כאן קישור לאתר ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים בו תוכלי למצוא המלצות והסברים בנושא מנשא. http://www.beterem.org/pages/מנשא__לתינוק.aspx יום טוב שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים