לפני ניתוח טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/01/2006 | 10:54 | מאת: ורד

שלום רב, אני בת 25 ובעוד חודש אני עוברת ניתוח טחורים ופיסורה , הרופא שלי אמר לי שביום הניתוח הרופא מרדים יחליט באיזה שיטה להרדים אותי ( הרדמה מלאה / אפידורלית ) . אם זה היה תלוי בי הייתי מאוד מעדיפה לעבור הרדמה מלאה, ויש לי שאלה קטנה בנושא : אני מעשנת כ 4 סגריות ביום - האם זה מה שיכול למנוע ממני לקבל הרדמה מלאה ? מודה לך מראש ורד.

23/01/2006 | 20:50 | מאת: ד"ר עודד זמורה

ורד שלום למיטב שיפוטי לא צריכה להיות לך בעיה לעבור הרדמה כללית אם זו עדיפה בעינייך, אך ההחלטה בנושא צריכה להתקבל במשותף בינך ובין הרופא המרדים (וגם דעתו של הכירורג המנתח יכולה לתרום). בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה