אשמח למענה מהיר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/12/2016 | 17:41 | מאת: לי

ערב טוב:) בת 25 חולה בקרוהן חצי שנה.. יש לי חתיכת בשר בפי הטבעת כמו גולה קטנה..שלא מפריעה לי וגם לא כואבת רק רציתי לדעת האם אני צריכה לבדוק את זה? או שזה הסדר להשאיר את זה?

17/01/2017 | 20:22 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לי שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. ככלל, הממצא שאת מתארת יכול להתאים לקפל עור, שהוא לרוב חסר משמעות. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הממצא מטריד אותך, וכמובן אם יש החמרה כלשהי, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה