גירוד באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/12/2016 | 18:53 | מאת: מאיה

שלום, לאחרונה אני יצאו לי טחורים בפי הטבעת זה גורם לי לגירוד ואי נעימות באזור. לפני כמה חודשים הייתי אצל פרוקטולוג וקיבלתי מרשם למשחה שעזרה לי מאוד. לצערי המשחה נגמרה ואני לא זוכרת שם המשחה אולי אתה יכול להמליץ לי על משחה טובה שתרגיע את הגירוד? לצערי בשביל להגיע שוב לרופא צריך לחכות חודשיים שלוש. תודה מראש.

10/12/2016 | 21:57 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מאיה שלום בכלליות ומבלי לומר שאלו המשחות להן את זקוקה, ניתן לומר שמשחות לטיפול בטחורים יכולות לכלול למשל משחות בשם: פרוקטוגליבנול, רקטוצורין, פרוקטוצורין. משחה לגרד יכולה לכלול משחות הגנה כנגד תפרחת חיתולים, כמו שמורחים לתינוקות. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה