קונסיל ויציאה לשירותים מיד אחר שתיית הכוסות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/11/2016 | 22:08 | מאת: יוני

שלום בן 40 לא סובל מסכרת, ללא מחלת כליות. איך שאני שותה, לא עובר זמן רב ואני צריך לשירותים. האם זה תקין? האם השתיה שלי בכלל אפקטיבית או שפשוט הרוב יוצא וכאילו לא שתיתי? אני שואל זאת בין השאר, כי התחלתי להשתמש באבקת קונסיל (מרכך יציאות) בגלל טחורים ויציאות קשות, וההנחיה היא לקחת כף בתוך כוס מים, ומיד לאחר מכן לשתות עוד כוס מים. זמן מועט אחרי שאני שותה את 2 הכוסות אני רץ לשירותים, אף יותר מפעם אחת. נראה שהאבקה לא משיגה את התוצאות, כך שאולי זה קשור לכך שאני מהר מאוד מאבד את הנוזלים ששתיתי? האם כל זה תקין? זה מצביע על משהו? דורש בדיקה, או שפשוט אחיה עם זה? אני מרגיש כאילו אני שותה, ופשוט מוציא מה שאני שותה. תודה

10/12/2016 | 21:25 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יוני שלום, לא לחלוטין הבנתי אם לאחר שתיה אתה צריך לתת שתן או צואה, אבל כך או כך זה כנראה תקין

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה