עזרה לנפש

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/08/2016 | 22:12 | מאת: ע

אני מודעת לזה שאתם לא פסיכולוגים אבל מניחה שאתם נתקלים בזה ביומיום- איך אפשר להקל על נבדק מבחינת מבוכה במהלך בדיקה?

17/09/2016 | 21:03 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב שהיה בחו"ל. שאלתך אינה בתחום הפסחכולוגי אלא חלק מעבודתנו היומיומית. אנו משתדלים להשרות אוירה נינוחה ומקצועית ככל האפשר, על נמת להקל על הנבדקים. יחד עם זאת, מומלץ כי גם את תפנימי ככל האפשר שמדובר בבדיקה רפואית מקצועית שדרושה לצורך בריאותך, ןלכן יש לעשות מאמץ להתגבר על המבוכה. במאמץ משותף בטוח אפשר להתגבר על המשוכה והמבוכה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה