כאב בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/12/2015 | 23:45 | מאת: כאב בטן

 שלום בשאלה לכאבים תוצאות ב ח רגישות ב rlq ללא סימני גירוי צפקיCTאין עדות לאבנים כליות אין עדות להפרעה אורוכמניתנוזל חופשיבאגן בכמות קטנהספונדילוליזיס דו צדדית-בגובה L5אולטרסאנודבטן ימין תחתונה הודגםמבנה טובולרי עם תבנית של מעי מוצאו מהצקום ועם קצה עיוור מתאים לתוספתן רוחבו מקסימלי נמדד עד כ 0.4 סמנסרק נוזל חופשי בכמות קטנה בבטן ימין תחתונה גודש קל באגנון כליה ימין יש לציין שלא היה תוספתן זה התשובות המדוייקות עדיין לא הבנתי מה מעי עם קצה עיוור אשמח לתמונה תשובה ד”רתודה רבה

19/12/2015 | 21:38 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, המעי עם הקצה העיור הוא תיאור לתוספתן, שנראה בבדיקה המתוארת תקין. פרט לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הכאב נמשך, מומלץ לפנות שוב לרופא שהפנה לבירור, על מנת לשקול בדיקות נוספות.

19/12/2015 | 23:57 | מאת: המשך

תודה ..התשובה קצת מדאיגה לפי התיאור עשו לי בדיקות נוספות כמו איזה בדיקת הכוונה שלך? אשמח לדעת.. ולגבי הנוזל באגן ונגודש זה אמור להדאיג אני ממש לחוץ תודה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה