כאבים בישבן בעמידה ממושכת \ הליכה ממושכת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/10/2015 | 20:57 | מאת: ג'וני

שלום, אני בן 30 בריא בד"כ עובד עבודה משרדית בישיבה רוב היום. לאחרונה התחילו כאבים בישבן בעת עמידה ממושכת או הליכה ממושכת (לא כאב חד אלה כאב שמפריע) ההרגשה שזה באיזור פי הטבעת אבל קשה לי לדייק מה זה יכול להיות? מה צריך לבדוק? תודה

21/10/2015 | 16:58 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ג'וני שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת במידה ניכרת באיכות חייך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה