dermacombin וטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/06/2015 | 11:31 | מאת: רועי

היי כיצד ניתן לזהות טחורים- יצא לי קרוב לפי הטבעת , משהו אדום כמו פרונקל. האם המשחה dermacombin מקלה ? במקביל קבעתי תור לפרוקטולוג לצערי דרך הכללית רק לעוד 5 חודשים :( אנא עזרתך בנושא

06/07/2015 | 21:02 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רועי שלום, ממצא כפי שאתה מתאר יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים חיצוניים, טחורים פנימיים צנוחים, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה