לא הבנתי את תשובתך לגבי קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/06/2015 | 08:23 | מאת: עופר

למה יש ספק אם צריך בירור לאחר ירידה בלתי רצונית של 16 קילו? בוודאי שצריך לברר, רק לא בטוחה אם דרך קולונוסקופיה כשאין תופעות של בעיות מעי. שאלה נוספת-מה הסיכוי שהגורם לירידה במשקל מצוי במערכת העיכול העליונה ויימצא בגסטרוסקופיה? לא גבוה נכון?

26/06/2015 | 00:23 | מאת: פרופ' עודד זמורה

כפי שציינתי, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ובוודאי לא לחלוק על דעת רופא שבדק, מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג להשלמת הבירור.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה