כאבים לאחר התרוקנות בשירותים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/08/2006 | 16:40 | מאת: מזל

שלום- לאחרונה אני חשה בכאבים ברקטום- נראה לי שזו המילה- לאחר שאני מתרוקנת בשירותים. הכאבים לא מאוד חזקים את מציקים בעת ישיבה לאחר צאתי מבית השימוש. אני חייבת לציין שלא ראיתי דם בצואה או איזהשהו צבע מוזר. חוץ כאבי בטן לפני ההתרוקנות ואחר כך ברקטום אין שום דבר אחר. הכאבים נעלמים לאחר זמן מה לפעמים קצר ולפעמים נמשכים לאורך זמן. מה לעשות? לאיזה רופא לפנות- אם בכלל, אפשר להחליש את הכאבים על ידי תזונה מסוימת? או כל דבר אחר? תודה

02/08/2006 | 18:02 | מאת: חיפאית

מזל, מנהל הפורום במילואים. אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה, והוא יחליט האם, מה ואיך לברר או להפנות אותך למומחה. חיפאית

02/09/2006 | 22:05 | מאת: ד"ר עודד זמורה

מזל שלום אם השאלה עדיין רלונטית נא הפני אותה לפורום שנית תודה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה